Мебелна фабрика "ДИСКРЕТ"

Kорпусна и мека мебел с високо качество.

Безплатна доставка за цялата страна за поръчки над 300 лева!
logo
0899 125 743

Услуги

Доставка

delivery

Онлайн магазинът на мебели Дискрет доставя предлаганите в сайта си артикули /мебели/ до всяко населено място в границите на България.

Доставките на територията на страната се извършват или от нашите представители или с куриер или със собствен транспорт на фирмата.

Доставката е безплатна за стоки с обща стойност над 300 лева.

Когато Клиент направи поръчка на стока или стоки от нашия онлайн магазин, то в рамките на 24 часа, консултант от мебели Дискрет ще с свърже по телефона за потвърждение и уговаряне на доставката.

Клиентът може да заяви в своята интернет поръчка или след това с нашия служител по телефона за удобно на него време за доставка.

В случаите, когато заявения артикул или артикули са налични на склад, то те се доставят на посочения от Клиента адрес за доставка в срок от 5 /пет/ до 10 /десет/ работни дни.

В случай, че стоката не е налична към момента на заявката или е по индивидуален проект, то тогава консултант от мебели Дискрет ще уведоми незабавно Клиента за това. В този случай двете страни ще уговорят друг срок за доставка на заявената стока.

Срокът на доставката започва да тече от момента в който, заявената стока бъде изплатена от Клиента на мебели Дискрет, изключение правят случаите, когато стоката се доставя по куриер и е с наложен платеж.
Когато направената онлайн поръчка в сайта на мебели Дискрет през почивни или празнични дни, то тогава срока на доставка започва да тече от първият работен ден.

Всяка стока доставена от мебели Дискрет на Клиента се транспортира с подходящ транспорт и добре опакована.

При получаването на стоката, задължително отворете и проверете доставката пред куриера, за евентуални проблеми. При наличието на дефект, липси или грешка, изискайте да бъде съставен констативен протокол. Без такъв протокол и възникнал проблем, фирма Дискрет не носи отговорност: Само с него може да поискате отстраняване на дефекти, липси или други проблеми.

Гаранции и връщане на стока

Всички продукти предлагани от фирма Дискрет и онлайн магазина, са с изрично посочен гаранционен срок. За гаранционно и извънгаранционно обслужване всеки наш Клиент, може да се обърне директно към нас, с имейл или на посочените в сайта ни телефони.

Фирма Дискрет гарантира, че към момента на изпращане на стоката /стоките/ няма недостатъци, които да намалят стойността и или годността за нормална употреба. Всяка пратка към Клиента е със задължителна застраховка. Клиента е длъжен да провери цялостта на пратката преди да я приеме и ако констатира, несъответствие или дефект, има право да я откаже.

В 14 /четиринадесет/ дневен срок от датата на получаване, Клиентът има право да върне всеки един продукт, при положение, че на стоката /стоките/ е запазен търговският и вид и нейните качества, както и съпътстващите документи. Като разходите по връщането на доставеният продукт са за сметка на клиента. При установяване цялостта на върнатата стока, сумата се връща на Клиента по банков път в сметката от която е платил. Когато е с наложен платеж, сумата се изплаща с паричен превод.

Гаранцията на стоката /стоките/ започва да тече от момента на изпращането на пратката.

Гаранцията е валидна в случай и единствено, ако са спазени условията описани в гаранционната карта.

НАЙ-ПРОДАВАНИ МЕБЕЛИ - НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ИЗГОДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ !

АБОНАМЕНТ за новите модели и изгодни предложения!!!

Абонирайте се за нашата брошура от формата по-долу и ние редовно ще Ви информираме за нови предложемия.

Copyright © Diskret Ltd., 2020.

Web master: TEE 
Този сайт използва „cookies“. Повече