Монтаж на мебели

Препоръчително, ако не и задължително, мебелите да се монтират от специалист с опит в монтажа на корпусна и мека мебел. Фирма "Дискрет" предлага и услугата монтаж, по цени индивидуално договорени, според случая и специфичността на обекта за монтаж.

Съвети и важни условия за качествени монтажни услуги:

Подсигурен достъп до обекта в уговорена предварително дата и час и осигур електро захранване.
Обекта в който ще се извършват монтажните дейности, трябва да бъде почистен и с приключени строително – монтажни дейности.
Предварително монтирани на спирателни кранове на ВИК изводите.
Да е разпробит отвор в комина или вентилацията за включване на аспиратора.
Осигурени преходници и въздухоотвод, за отворите на аспиратора от страна на клиента, освен в случаите в които, въпросните консумативи се осигуряват от фирма Дискрет, според оферираните крайни цени.
Не осигурена предварително скица за ВИК, ЕЛ и газ инсталация, монтажниците и проектанта, Не носят никаква отговорност за нанесените щети и повреди на същите при монтажа на мебелите.
Монтажната група е снабдена с нужните консумативи и техника, касаеща качествения монтаж на мебелите в завършен вид.
Ремонтните дейности, по подготовка на стените и инсталациите (ВИК, ЕЛ, ГАЗ) за включване на съответните уреди, Не са предмет на дейност на монтажната група.
Подготовката на обекта е предварително действие и е за сметка на клиента по проект одобрен от клиента и фирма "Дискрет".
При неправилно свързване на ВИК, ЕЛ и ГАЗ инсталация, която трябва да се извърши от оторизирани лица или фирми, то фирма "Дискрет" не носи отговорности за дефектите в последствие, както и отпадат гаранционните условия.Нека работим заедно

Ако все още не сте изпробвали услугите на фирма Дискрет, сега е моментът!
Разгледайте нашите продукти и намаления и направете своята поръчка сега.