Кои сме ние?

"Дискрет" ЕООД е фирма основана на 21.05.2007г. От създаването си до сега фирмата се е специализирала в проектиране и производство на корпусни и тапицирани мебели, изработката на индивидуални интериорни проекти, съобразени с най-новите тенденции в интериорния дизайн и продажба на мебелни изделия.

Произведените с високо качество от нас мебелни изделия задоволяват потребностите на клиентите ни и допринасят за комфорта в жилища, офиси, заведения, магазини и включват:

корпусна мебел – холови секции, спални комплекти, обзавеждане за детска стая, кухни, легла с ракла, трапезни, холни и кухненски маси, портманта, бюра, шкафове за обувки, тв шкафчета и др.
мека мебел – холови гарнитури, холови ъгли, матраци, кухненски ъгли, трапезни ъгли и др.
мебели по поръчка

Качеството на нашите изделия се постига с висок професионализъм и високо технологичната мощ на машини от фирма BIESSE. Използваме качествени материали и обков за мебели от реномирани фирми като Kronospan, HAFELE, EGGER и др.

Благодарим на клиентите, които ни се довериха и ни позволиха да изпълним техните „мебелни” мечти! Често идват при нас със скица драсната от тях, със снимка от Интернет, със списание в ръка, а понякога и без никаква идея. Създаването на мебели и обзавеждане за нас е ежедневие, но за тях е събитие и изпитание! Ние се отнасяме с уважение и разбиране към този факт и за това посрещаме всеки с необходимото внимание и добро настроение, за да направим тази част от живота им красив и приятен спомен.

Ежедневно доказваме на клиентите си, че могат да са дизайнери на своите мебели и с гордост да го споменават, когато стане въпрос за обзавеждането им. Нашите клиенти са наши приятели. Те познават по име техния консултант, хората, които отговарят за конструирането на мебелите им, за тапицирането на дивана им или за вземането на размери, момчетата, които монтират тяхното обзавеждане и правят мечтите им реалност! Това сме ние - екипът на Diskret!

Мебелна фабрика
"Дискрет"

Компания, с доказан опит в производството и търговията на мебели.

Безплатна доставка в цялата страна, при поръчка над 300лв.

Заплашане при доставката.

Пазаруване
на изплащане.

Защо да изберете нас?

Множество клиенти се довериха на нас. Защо?

Удобен дизайн
92%
Конкурентни цени
89%
Лесна поръчка и бърза доставка
95%
Удовлетворени клиенти!
100%

5000 +

Доволни клиенти

10000 +

Доставени артикула

1000 +

Обзаведени домове

14 +

Години опит

Къде сме ние
днес?

В продължение на много години удовлетворявахме желанията на нашите клиенти. Бяхме и продължаваме да сме верен спътник на много семейства, решили да обзаведат новия си дом, да ремонтират стария или просто да си направят така заслужения подарък! Разгледайте нашите продукти и станете част от голямото семейство на Мебели Дискрет!

Нека работим заедно

Ако все още не сте изпробвали услугите на фирма Дискрет, сега е моментът!
Разгледайте нашите продукти и намаления и направете своята поръчка сега.